Grib Chancen: Spar 40% Hos Rodeo Frisør Salon!

Grib Chancen: Spar 40% Hos Rodeo Frisør Salon!

september 30, 2023 0 Af ebbcqjis

Er du klar til at opleve Københavns mest trendy og innovative frisør? RODEO, et etableret navn siden 2015, tager skønhed og stil til nye højder med 10 saloner strategisk placeret i hele hovedstadsområdet, fra Østerbro til Ørestad. Deres hold af næsten 80 talentfulde stylister står klar til at forvandle dit look og løfte din selvtillid.

Opdag Fordelene ved RODEO Vennekort
Er du en af de mange, der værdsætter eksklusivitet og personlige fordele? Med RODEO Vennekort, tilgængeligt for kun 149 kr om året, kan du nyde 20% rabat på alle behandlinger og produkter. Download RODEO-appen nu fra App Store eller Google Play og træd ind i en verden af fordele, der er tilpasset specielt til dig.

Del Glæden og Spar Endnu Mere
RODEO ved, at gode oplevelser bliver endnu bedre, når de deles. Introducer en ven til RODEO, og I begge bliver belønnet med 40% rabat på jeres næste klipning. Det er en vind-vind situation og en perfekt måde at nyde eksklusive besparelser sammen på.

RODEO gør en dyd ud af at du skal føle dig som hjemme, hver gang du besøger deres saloner. Med RODEO Vennekort er du altid sikret de bedste priser, og du er den første, der får besked om spændende tilbud og kampagner.

Tag Skridtet med RODEO
Nu er tiden inde til at give dit hår den behandling, det fortjener. Med utallige tilbud, personlige fordele og en invitation til at være en del af et eksklusivt fællesskab, er der ingen grund til at vente. Køb dit RODEO Vennekort i dag og spar 40% på din næste klipning. Oplev selv hvorfor tusinder af kunder hver måned vælger RODEO som deres foretrukne frisør.

Dit nye look venter på dig hos RODEO – hvor skønhed, stil og besparelser går hånd i hånd.

Få 40 rabat hos RODEO her