Karina Baagø – en kvinde med hænderne i dejen

Karina Baagø – en kvinde med hænderne i dejen

december 24, 2023 0 Af ebbcqjis

Karina Baagø, en dedikeret madelsker og professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, har gjort det til sit livs mission at forbedre kvaliteten af glutenfri mad. Hendes rejse begyndte, da hun blev mor til et barn med glutenintolerance, hvilket udfordrede hende til at gentænke madvaner og traditioner. I dag arbejder Karina utrætteligt på at levere redskaber og muligheder til dem, der søger et glutenfrit liv uden at gå på kompromis med smag og glæde.

Baggrundshistorie

Karinas rejse ind i verden af glutenfri mad begyndte som en personlig udfordring. Da hendes barn blev diagnosticeret med glutenintolerance, blev hendes verden vendt på hovedet. De eksisterende glutenfri produkter på markedet opfyldte ikke hendes krav som madnørd, hvilket blev startskuddet til hendes mission om at forbedre glutenfri madkvalitet i Danmark. Karina ønskede at skabe ikke blot tilfredsstillende, men kulinariske oplevelser for alle, der delte hendes passion for god mad.

Kulinarisk filosofi

Karina Baagø’s tilgang til glutenfri madlavning er funderet i hendes kærlighed til lækre råvarer, grøntsager i sæson og smagfuld mad. Hendes mantra, “Du bliver, hvad du spiser,” afspejler ikke blot hendes personlige overbevisning, men også hendes mål om at guide andre mod mad, der er nærende og samtidig fyldt med smag og glæde. Uanset om man er en erfaren glutenfri spiser eller en nybegynder, er Karina der for at lette rejsen mod glutenfri mad, der ikke går på kompromis med kvalitet.

Karinas bidrag til en glutenfri verden

Karina Baagø er ikke blot en entusiastisk madnørd, men også en erfaren professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Hendes passion har ført til udviklingen af Strukturmetoden®️, en metode, der danner grundlaget for hendes glutenfrie bagekurser. Siden 2016 har hun tilbudt både fysiske og online kurser til både private og professionelle, hvilket har gjort hende til en pioner inden for glutenfri madlavning.

Hendes engagement for glutenfri mad kommer også til udtryk gennem Klub Glutenfri, som hun grundlagde for at skabe et fællesskab for dem, der deler hendes lidenskab. Derudover har Karina udgivet flere banebrydende bøger, herunder “Knæk Koden til Glutenfrit Brød,” “Glutenfrie Årstider,” “Madpakker uden gluten,” og “Kager du kender – bare glutenfri.”. Disse bøger repræsenterer ikke kun hendes ekspertise, men også hendes ønske om at bringe glæde og smag tilbords gennem lækre glutenfri opskrifter.

Karina Baagø Cookies

Karinas forskel

Karina Baagøs dedikation til at hæve standarden for glutenfri madkvalitet har gjort hende til en inspirerende skikkelse inden for madverdenen. Hendes bøger og kurser tilbyder ikke kun praktiske redskaber, men også en invitation til at opleve magien af glutenfri madlavning. Gennem hendes arbejde har hun ikke blot forbedret livet for dem med glutenintolerance, men har også beriget køkkener med smagfulde og ernæringsmæssigt værdifulde glutenfri retter. Karina Baagø fortsætter med at være en kulinarisk pioner, der guider os mod en verden af glutenfri mad, der er fyldt med smag og glæde.