Venus Transit i Vandmanden, kender dens indvirkning på stjernetegn

Venus Transit i Vandmanden, kender dens indvirkning på stjernetegn

oktober 20, 2022 0 Af ebbcqjis

 

Astrologi har eksisteret i århundreder og bruges til at give vejledning og råd til folk fra alle samfundslag. Med den mest omfattende samling af dybdegående artikler online kan du finde ud af dit horoskop og opdage mere om astrologi og stjernetegnene på horoskoper tyren 

 

Venus i Vandmanden og dens indvirkning på stjernetegn.

 

Som kærlighedens og skønhedens planet styrer Venus vores sociale interaktioner, romantiske forhold og vores generelle fornemmelse af nydelse. Når denne planet er i en harmonisk tilpasning, har vi en tendens til at føle os mere kærlige, karismatiske og attraktive. Men når Venus er ude af balance, kan vi opleve problemer i vores forhold, føle os mindre selvsikre og være mere tilbøjelige til at blive udsat for økonomisk stress.

 

Under Venus’ transit i Vandmanden, som begyndte den 12. januar og varer indtil den 3. februar 2021, kan vi forvente at se nogle store skift i de energier, der styrer vores relationer, økonomi og selvværd.

 

Vandmanden er et lufttegn, der er kendt for sin oprørske og progressive natur. Denne transit vil medføre en tid med forandringer og udvikling i den måde, vi forholder os til andre på. Vi kan finde os selv i at genoverveje vores tilgang til kærlighed og intimitet samt vores holdninger til penge og ejendele.

 

På et kollektivt plan finder denne transit sted på et tidspunkt, hvor verden gennemgår store forandringer. Vi befinder os midt i en global pandemi, og der er stor usikkerhed om fremtiden. Denne Venus-transit kan hjælpe os med at udnytte vores medfødte evne til at tilpasse os og forandre os og finde nye måder at relatere påHvis du er i et forhold, kan du opleve, at denne transit medfører en tid med vækst og udvikling. Hvis du har følt dig stagneret eller fastlåst i dit forhold, er dette en tid til at bryde ud af gamle mønstre og udforske nye måder at forholde dig til din partner på. Denne transit kan også medføre en tid med healing i forhold, der har været igennem vanskelige tider.

 

Hvis du er single, kan denne transit være en tid for udforskning og selvopdagelse. Du kan finde dig selv tiltrukket af mennesker, der er anderledes end din sædvanlige type. Dette er en tid til at åbne dit hjerte og opleve nye former for kærlighed.